БСП и партията на Слави Трифонов Има такъв народ(ИТН)  обсъдиха

...
БСП и партията на Слави Трифонов Има такъв народ(ИТН)  обсъдиха
Коментари Харесай

БСП и ИТН след експертната среща: Намерихме общ език

БСП и партията на Слави Трифонов " ИТН " (ИТН)  разискаха на експертна среща общи цели и доближаване по тематиката стопанска система и финанси. Срещата мина на професионално ниво и ние намерихме общо език по една просто причина – стратегиите са правени съгласно политиките, които организират страните-членки на Европейски Съюз.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия пред публицисти в коридорите на Народното събрание след срещата. 
 Червена лампа към „ ИТН “ от другите протестни партии Червена лампа към „ ИТН “ от другите протестни партии
Борбата против корупцията, конституционната промяна, изчистването на регулаторите и службите е безспорен приоритет. Конструкцията, върху...

В разделите, които сравнихме видяхме, че в стратегиите ни имаме доста общи неща и дори имали опция с присъединяване на всички специалисти от двете партии да обсъдят някои от съответните принадлежности и предстоящите промени в региона на регулациите, успеваемостта на регулативните функционалности. Разделяме се с доста положителни усеща и както да се развият нещата и двете страни сме подготвени да подкрепим всички рационални за България решения, безапелационен бе Гечев.

Приемането на еврото не било обсъждано, само че обект на разбор била данъчната система. Данъците за бизнеса няма да бъдат променяни, налозите върху приходите също не били обсъждани, а се говорило за това по какъв начин може да се направи за в бъдеще, необлагаем най-малко.

От своя страна специалистът от „ ИТН “ добави, че диалозите с Българска социалистическа партия минали в градивен дух, като и двете партии изложили стратегиите си в стопанска система и финанси. Намираме доста общи неща и има воля за смяна на процесите, воля за смяна на това да се направи устойчива стопанската система на България, да има растеж в дребните и междинни предприятия да бъдат по-стабилни и внедряване на кръговата стопанска система в България, изясни Каримански.

Имена на претенденти за министър председател и министри не са били обсъждани по време на срещата сред Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Много специалисти имаме, които са работили по стратегиите и могат да бъдат изпълнени, увери Каримански.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР